Tinyhouse type 42ft

Het type Tiny House 42 ft is een woning met woonkamer 22,5 m2 en slaapkamer 10,38 m2, die in zijn geheel uit de fabriek komt met een Bruto Vloeroppervlak van 50,28 m2 en een gebruiksoppervlak van 42,96 m2 (85,4%)
De woning is via de weg te transporteren met een lengte van 13,32m en een transportbreedte van 3,95 m bij een hoogte van 3,29m . Ter plaatse worden Terras, Luifel buitenunit warmtepomp en zonnepanelen eraan gekoppeld.

Doelgroep: Een of Twee-persoonshuishouden ouder of kind, die langere tijd familieleden moeten ondersteunen en daardoor een zelfstandige woonruimte dichtbij wil hebben. Tijdelijke huisvesting in krimp gebieden, crisis huisvesting bij scheiding, aardbeving of brand, maar ook geschikt als tweede woning. Daarnaast uitbreiding van B&B en als 4-pers recreatiewoning.

Een variant van deze woning is bruikbaar als optopping bij galerijflats . De eerste ramingen komen op prijzen van € 120.000,- ex BTW af fabriek, inclusief architect en adviseurskosten . Dit is een raming, die wij de komende tijd en zeker bij opdrachten proberen scherper te stellen. De woning voldoet aan het bouwbesluit Nieuwbouw. De eerste prijs is vastgesteld in samenwerking met Dijkman Bouw te Warnsveld.