Tiny of Small house type 69m

Waarom zou je bij tijdelijke huisvesting, door verbouw of schade bv door aardbevingen, in een keet moeten wonen. Juist dan is het van belang, dat hoewel je kleiner woont, je gerieflijk woont. Het Tiny- of Small house type 69m is een volledige moderne prefabwoning , met een BVO van 69,5 m2 , een woonkamer van 27,7 m2 en met 2 tot 3 slaapkamers van circa 10,5 m2 en 11,8m2 ( of 2x ca 5,7 m2) die in 2 delen uit de fabriek komt en over straat vervoerd kan worden. De woning is als (semi- permanente bouw) maar ook als permanente woning te plaatsen. Daarnaast bestaat er een versie als recreatiewoning ( vergunningsvrij te plaatsen) met 2 of 3 slaapkamers voor 4 tot 6 personen. Luifel en terras worden op de locatie gemonteerd.

Doelgroep: Permanente bouw voor mensen die zelfstandig landelijk willen wonen, maar geen traditionele woning ambiëren. Recreatiewoning, geschikt voor 4-6 personen. bijvoorbeeld bij het renoveren bestaande parken.
(Semi-) permanente huisvesting voor een gezin of samenwonend stel met kinderen.
Tijdelijke huisvesting na calamiteiten, zoals bij aardbevingschade , brand, bij langdurige verbouwing of als crisisopvang. Het pand is aardbevingsbestendig.

De woning heeft de mogelijkheid om aan 1 zijde 3 meter (22,2 m2) uit te bouwen. In deze uitbouw kunnen 2 extra slaapkamers (9,5 en 10,5 m2) of 1 slaapkamer (9,5 m2) met een vergrote woonkamer tot maximaal 37m2